петок, 3. февруари 2023. Вести денес: 137
home Вести

Николов го демантира Заев: Ниту јас, ниту некој од Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ некогаш сме консултирани за мерките против КОВИД

Николов го демантира Заев: Ниту јас, ниту некој од Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ некогаш сме консултирани за мерките против КОВИД

Иако Зоран Заев вели дека биле повикани за да ги консултираат за здравствената политика во врска со Kовид – 19, претседателот на Комисјата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, доктор Игор Николов ја обелоденува вистината- „НИКОГАШ не сме биле повикани, ниту консултирани за предложените мерки за борба против ковид – 19“.

Најнови вести