понеделник, 18. октомври 2021. Вести денес: 121
home Вести

Николов: Денес 30 мртви, зарем само до групирањето е?

Николов: Денес 30 мртви, зарем само до групирањето е?

Се собрале на прес цела сурија и викаат добри се мерките, ако нема групирање повеќе од 4.
Нервно и кожно забрзано се полнат. Денес 30 мртви.
Зарем само до групирањето е?

Фејсбук статус на Игор Николов од ВМРО-ДПМНЕ.

Се собрале на прес цела сурија и викаат добри се мерките, ако нема групирање повеќе од 4.
Нервно и кожно забрзано се полнат. Денес 30 мртви.
Зарем само до групирањето е?

Posted by Igorr Gila Nicoloff on Tuesday, November 10, 2020

Локални избори 2021