петок, 14. август 2020. Вести денес: 8
home Вести

Николов: Да им ставиме крај на лагите на Зоран Заев, да не му дозволиме на овој човек да зборува за здравството

Николов: Да им ставиме крај на лагите на Зоран Заев, да не му дозволиме на овој човек да зборува за здравството

Откако целосно го застана проектот за Клинички центар, потоа ги замајуваше граѓаните дека новиот Клинички ќе биде или во Визбегово или во Бардовци, за да после 3 години немаме ниту проект на Клинички центар.

Денес повторно се пушта машината за лаги наречена Зоран Заев, и повторно почнува да ветува нешто за кое не ни мислеше да го реализира, или мислеше дека единствено може само од него да профитира.

Доста е од овој човек, да зборува за здравство.!!!

Обновата доаѓа.

#Обнова

Коронавирус