вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 45
home Вести

Николоски: Успеавме во битката да не се потрошат 33 милиони евра со 21 часовна дебата без престан

Николоски: Успеавме во битката да не се потрошат 33 милиони евра со 21 часовна дебата без престан

Погледнете го моето обраќање во 8 часот наутро во Собранието после 21 час битка.
Заев не се осмели да дојде и да објасни за што ќе даде 33 милиони евра и зашто не ги даде истите за
– ВАКЦИНИ
– НОВИ БОЛНИЦИ
– ЛЕКОВИ
– ПЛАТИ ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА
– ЗА ПОЛЕСНО СПРАВУВАЊЕ СО КОРОНА КРИЗАТА
Успеавме во битката да не се потрошат 33 милиони евра со 21 часовна дебата без престан. Продолжуваме во битка за правда и битка за одговорност за криминалот.

Фејсбук статус на Александар Николоски

Коронавирус