вторник, 4. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Николоски до Заев: Те чека голем пораз во цела Македонија, а потоа и одговорност

Николоски до Заев: Те чека голем пораз во цела Македонија, а потоа и одговорност

Го гледам Заев свесен дека ќе губи пласира лажни вести преку порталите што му се блиски. Јас едно зборувам тие друго спинуваат. Очај! Им се смеат луѓето. Белото не може да е црно. Ама и жално е на што паднаа, пишува на Фејсбук носителот на листа во ИЕ 4 од ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

Голем пораз те чека Заев и во четворката и во цела Македонија! А потоа одговорност.

Знам дека стравот е голем и затоа очајот е голем. И да те повикам уште еднаш – дали си во состојба да го докажеш потеклото на сопствениот капитал и капиталот на твоето семејство?

Коронавирус