четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 1
home Вести

Никој не застана да помогне, да не беа Тигрите јас и мојот 10-годишен син можевме да умреме денес

Никој не застана да помогне, да не беа Тигрите јас и мојот 10-годишен син можевме да умреме денес

Статус на Трајче Мешков во групата Ѕид на сообраќајниот срам во кој опишува каква била ситуацијата денес при собраќајката на скопската обиколница.

Краток осврт на денешна сообраќајна незгода :

Локација , сам почеток на обиколница од страна на Тетово према Скопје (некаде кај волково). Учесници 2 камиона од кои едниот се забива во задниот дел на другиот ….

Јас дојден прв ,само неколку мига после сообраќајката, Шоферот и совозачот (дете од 10 години) приклештени од ударот не можат да мрднат (воланот беше буквално кај вратот на шоферот)

Поентата на постот е следнава :
САКАМ ДА ГИ ПОЗДРАВАМ СИТЕ ОНИЕ 100/150 ВОЗИЛА КОИ ПРОБАВ ДА ГИ ЗАПРАМ ДА МИ ПОМОГНАТ, А МЕ ПРЕЛЕТАА СО 140/150 …. НИКОЈ, БУЛВАЛНО НИКОЈ НЕ ЗАПРА 10 МИНУТИ …..

Први на помош група “волци” или “тигри” во полициско возило кое запра од другата насока од автопатот … секоја чест момци

СЕ НАДЕВАМ НА БРЗО ЗАКРЕПНУВАЊЕ НА ПОВРЕДЕНИТЕ….

 

Коронавирус