среда, 20. октомври 2021. Вести денес: 179
home Вести

Никој не води грижа, па младите покажаа совест: Македонскиот бисер исчистен откако беше поклопен со ѓубре

Никој не води грижа, па младите покажаа совест: Македонскиот бисер исчистен откако беше поклопен со ѓубре

Местото кај Радика е вистинска природна убавина. Со право наречено македонски бисер.

Но, несовесни граѓани, кои како превозници минуваат од тука, постојано фрлаат ѓубре. Сметот никој не го чисти, па поради негрижа на надлежните стана буниште наместо убавина.

Група совесни млади луѓе денес ги превземаа работите во свои раце и самоволно го исчистија овој дел кај Радика.

Секоја чест Емир, Ајсан и Дејхан!

Најнови вести

Локални избори 2021