среда, 31. мај 2023. Вести денес: 102
Во живо

Трибина на тема „Политики за развој енергетскиот сектор“

home Вести

Немаат проект за нов Клинички Центар, а имаат слики од тоалетите како ќе изгледаат

Немаат проект за нов Клинички Центар, а имаат слики од тоалетите како ќе изгледаат

Внимание !!! Внимание…!!!
Епидемија на заразен Заевизам…

Немаат проект за Нов Клинички Центар, а имаат слики од тоалетите како ќе изгледаат.!!??

Пакувајте куферите…!!! Доста беше…
ОСТАВКА…!!! Напиша Игор Николов од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.