недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Неловски и Муцунски: Да го зачуваме Водно за идните генерации!

Неловски и Муцунски: Да го зачуваме Водно за идните генерации!

Заедно со Тимчо Муцунски / Timco Mucunski се искачивме на Водно и заклучивме две работи:

1. Водно е најубавото нешто што го има Скопје

2. Мора да се намали сообраќајот и метежот со автомобили на Средно Водно.

Да го зачуваме Водно за идните генерации!

Коронавирус