петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 0
home Вести

Нелоски: Се е исто само универзална ЌЕ ја нема

Нелоски: Се е исто само универзална ЌЕ ја нема

4 години со 4 различни лаги – резултатот??
Се е исто само универзална ЌЕ ја нема ??
???

✖ПаркКајТреска✖
✔ПаркМестоУниверзална✔

УрбанаМафија>СимболотНаСолидарноста

Коронавирус