понеделник, 23. ноември 2020. Вести денес: 142
home Вести

Нелоски: „Петре, дали ти доликува со вакви изјави, да им возвраќаш на овие наши јунаци, кои го жртвуваат својот живот за нас во моменти на невоља?“

Нелоски: „Петре, дали ти доликува со вакви изјави, да им возвраќаш на овие наши јунаци, кои го жртвуваат својот живот за нас во моменти на невоља?“

Оние кои се во први редови, во најкритичните ситуации, се исмејани, омаловажени и понижени од градскиот татко со изјавата: “На оној на кого му е мала платата може да си најде друго работно место”, стои во Фејсбук статусот на Владимир Нелоски, претседател на градски комитет при ВМРО-ДПМНЕ

– Петре, дали ти доликува со вакви изјави, да им возвраќаш на овие наши јунаци, кои го жртвуваат својот живот за нас во моменти на невоља?, пишува тој.

Коронавирус