сабота, 19. септември 2020. Вести денес: 99
home Вести

Нелоски: Имаше ваков случај кога обезбедување пријави бомба на шега, па беа уапсени и си заглавија за “шегата”

Нелоски: Имаше ваков случај кога обезбедување пријави бомба на шега, па беа уапсени и си заглавија за “шегата”

Владимир Нелоски прави споредба со случувањето по повикот за шкртање на изборните ливчиња за да докаже дека тоа дело е навистина сериозно.

Неговиот статус го пренесуваме во продолжение: 

Се јавува анонимен глас во некој трговски центар и вика: – Во молот имате бомба, ќе има жртви.

Полицијата го наоѓа јавувачот и го апси. Тој вели: – Ама јас се шегувам.

Е, вака некако изгледа правдањето на истите кои повикуваат да се шкртаат изборните ливчиња.

П.С. Имаше ваков случај кога обезбедување на трговски центар пријави бомба на шега, па беа уапсени и си заглавија за “шегата”.

Коронавирус