вторник, 13. септември 2022. Вести денес: 85
home Вести

Нелоски: Една од подебелите сенки во Скопје каде што Петре, Српче и Зоки се испосликаа веќе ја нема

Нелоски: Една од подебелите сенки во Скопје каде што Петре, Српче и Зоки се испосликаа веќе ја нема

Петре и СДС се фалат дека го разеленуваат Скопје, а во пракса се понашаат ко Џек Мевосек за дрва!
Ова е улицата Орце Николов каде Петре, Српче и Зоки се испосликаа пред 3 недели, една од подебелите сенки во Скопје повеќе ја нема … Повеќегодишни здрави дрва се сечат за да се засадат дрвца по 60-70 cm, стои во Фејсбук статусот на Владимир Нелоски од ВМРО-ДПМНЕ.

– П.С. разбирливо е најголемиот паркобран поради премногу обврски во кабинетот на Петре, изгледа да нема можност да се “бори” против сечата на овие дрва, пишува тој.

Коронавирус