вторник, 21. јануари 2020. Вести денес: 144
home Вести

Нека почива во мир: Почина професорот Илија Караманов

Почина
Нека почива во мир: Почина професорот Илија Караманов

По повод прераната смрт на професорот Илија Караманов, СОУ „Јане Сандански“ ги информираше сите колеги, членови на семејството и пријатели дека комеморативната седница во негова чест ќе се одржи во недела, 11.08. 2019 година во 10.15 часот во салата за состаноци при СОУ „Јане Сандански“ – Струмица. Нека почива во мир..