вторник, 10. мај 2022. Вести денес: 157
home Вести

НЕИЗМЕРНА ТАГА: Почина Венко, момчето за кое се сплоти цела Македонија

НЕИЗМЕРНА ТАГА: Почина Венко, момчето за кое се сплоти цела Македонија

Неизмерна тага…

Почина Венко, младото момче за кое се сплоти цела Македонија. За него се собираа донации.

Имаше само 24 години.

Му беше дијагностициран paк, но за жал тој не успеа да ја добие битката со болеста.

Коронавирус