петок, 9. јуни 2023. Вести денес: 36
home Вести

Не е лажна вест, Сонцето од Кутлеш заблеска на Школка во Градски Парк (ФОТО)

Не е лажна вест, Сонцето од Кутлеш заблеска на Школка во Градски Парк (ФОТО)

Сонцето од Кутлеш заблеска на Школка во Градски Парк.

Конечно е решена дилемата дали го има или го нема Сонцето од Кутлеш на Школка.

Дел од медиумите вчера објавија дека Школка е декорирана со знамето од Кутлеш, дел пак напишаа дека тоа е лажна вест.

Од овие фотографии јасно може да се види дека Сонцето од Кутлеш заблеска на Школка во Градски Парк.