сабота, 5. декември 2020. Вести денес: 55
Во живо

Протест – „Или Заев или Македонија, оставка сега за да не биде предоцна“

home Вести

Народот смета дека Македонија се движи во погрешна насока, ова се резултатите од новата анкета

Народот смета дека Македонија се движи во погрешна насока, ова се резултатите од новата анкета

Македонија се движи во погрешна насока, ова го покажува последната анкетата на „МАРКЕТ ВИЖН“, спроведена по барање на Пресинг ТВ.

48,7% од испитаниците сметаат дека државата во овој момент се движи во лоша насока, а 39,1% се изјасниле дека се движи во добра насока.

Со „не знам“ одговориле 12,3%.

Коронавирус