четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 52
home Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да летаат во облаци, СДСМ и арамијата Заев нека обезбедат барем една вакцина за народот

ВМРО-ДПМНЕ: Наместо да летаат во облаци, СДСМ и арамијата Заев нека обезбедат барем една вакцина за народот

Има две бесконечни работи, првата е универзумот, а втората е арамилукот на Заев. Првата не може да се запре, на втората ќе и дојде крајот по падот на докажаниот арамија Заев, потенцираат од ВМРО-ДПМНЕ.

-Наместо да летаат во облаци, нека обезбедат барем една вакцина. За жал, побрзо приврзокот на Заев, Ристовски ќе развие вселенски центар од тоа арамијата Заев да обезбеди вакцини за народот.

ЕУРО 2020

Македонија