понеделник, 3. август 2020. Вести денес: 57
home Вести

Најновиот спот на ВМРО-ДПМНЕ предизвикува ежење: Да започнеме со обновата на урнисаното достоинство на Татковината

Најновиот спот на ВМРО-ДПМНЕ предизвикува ежење: Да започнеме со обновата на урнисаното достоинство на Татковината

Изгреј, Сонце! Да започнеме со обновата на урнисаното достоинство на Татковината!

За нас, за нашите деца! Изгреј, Сонце!

Обновата Доаѓа!

Коронавирус