четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 19
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Вести

Најмалата внука на Делчев: Да знае Гоце ќе се преврти во гробот (ВИДЕО)

Најмалата внука на Делчев: Да знае Гоце ќе се преврти во гробот (ВИДЕО)

Прашањето за тоа чиј револуционер бил Гоце Делчев, кое на барање на Софија било ставено на маса на македонската и бугарската историска комисија, потсети на ставот на неговите потомци за апостолот на македонската револуција.

Катерина Трајкова Нурџиева е најмалата внука на македонскиот револуционер и деец Гоце Делчев.

Во видеото на Млади за Македонија пред една година таа раскажува за дејноста на Гоце Делчев и за која држава и народ се залагал и борел тој.

Парламентарни избори 2020