недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 28
home Вести

Нацев: Идејата на ВМРО-ДПМНЕ за спојување на службите е одлучен чекор кон суштинска реформа

Нацев: Идејата на ВМРО-ДПМНЕ за спојување на службите е одлучен чекор кон суштинска реформа

Александар Нацев од ВМРО-ДПМНЕ, на својата фејсбук страница сподели објава во која потенцира дека проектот на ВМРО-ДПМНЕ за спојување на Агенцијата за разузнавање (АР) и Агенцијата за национална безбедност (АНБ) во една единствена модерна безбедносно-разузнавачка служба во согласност со ЕУ и НАТО стандардите, претставува одлучен чекор кон вистинска и суштинска реформа.

 

Коронавирус