четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 135
home Вести

На Рангелова не и чинело ВМРО-ДПМНЕ затоа што не ја прашувале за мислење

На Рангелова не и чинело ВМРО-ДПМНЕ затоа што не ја прашувале за мислење

Даниела Рангелова во дебатниот магазин „Клик плуд“ на ТВ21 коментирајќи ја изјавата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев вели дека ВМРО-ДПМНЕ не и чинело бидејќи не ја прашувале за мислење.

Коронавирус