вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 29
home Вести

„На место каде земјата е потопена со крв да скандираш СЕВЕРНА е срам, дно и мизерија“

„На место каде земјата е потопена со крв да скандираш СЕВЕРНА е срам, дно и мизерија“

На место каде земјата е потопена со крв, со Илинденци- Војводи во 1903 година, што го жртвувале животот за да ја имаме оваа прекрасна држава да скандираш СЕВЕРНА, СЕВЕРНА… и да те чуваат 2000 полицајци е СРАМ, ДНО И МИЗЕРИЈА го допревте дното бандо профитерска ДОЛУ ВЛАДА!!!, пишува Сребре Маркоски од Крушево, член на ЦК на ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус