вторник, 13. април 2021. Вести денес: 3
home Вести

На Маријана Алексовска и е неопходна помош за лекување- ова е бројот за донации

На Маријана Алексовска и е неопходна помош за лекување- ова е бројот за донации

Маријана Алексовска боледува од карцином на црниот дроб. Потребна и е итна операција во Германија, во најкраток можен рок.

Од петокот е поставена кутијаз а донации во пабот Cliff of Moher во Скопје , а целиот приход од продажбата на билети за Таксират Фестивал ќе биде наменет за лекување на младата жена.


Трансакционата сметка на која можат до донираат граѓаните е 210-7000006555-65, а број за контакт – 077 513 719.

Коронавирус