понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 167
home Вести

На Криволак ќе уништуваат пронајдени експлозивни направи

На Криволак ќе уништуваат пронајдени експлозивни направи

Дирекцијата за заштита и спасување денеска ќе спроведе акција за уништување неексплодирани убојни и други експлозивни средства пронајдени и отстранети од страна на пиротехничарите на Дирекцијата.

Уништувањето ќе се изврши на армискиот полигон Криволак.

Најнови вести

Коронавирус