сабота, 29. јануари 2022. Вести денес: 20
home Вести

МВР набавува мебел во вредност од 10 милиони денари

МВР набавува мебел во вредност од 10 милиони денари

Министерството за внатрешни работи набавува мебел во вредност од 10 милиони денари.

На страната на Бирото за јавни набавки стои оглас за доделување на договор за јавна набавка каде како предмет на договорот стои набавка на канцелариски мебел.

Проценетата вредност на договорот изнесува 10 милиони денари, односно нешто над 160 илјади евра.

 

Коронавирус