среда, 19. февруари 2020. Вести денес: 135
home Вести

МВР го промени името: Полиција на Република Северна Македонија

МВР го промени името: Полиција на Република Северна Македонија

Министерството за внатрешни работи, веќе направи измени во името на полицијата.

Полиција на Република Северна Македонија е испишано на новите знаци.

Оваа помена, од МВР ја промовираа и на својот Фејсбук профил.