понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 47
home Вести

МВР апелира до граѓаните да ги подигнат готовите лични карти

МВР апелира до граѓаните да ги подигнат готовите лични карти

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните чии нови лични карти се веќе испечатени да дојдат во подрачните единици на Министерството (онаму каде што аплицирале за издавање на овие документи) и да си ги подигнат.

Имено, во овој момент над 35 илјади лични карти кои што во изминатиот период беа изработени чекаат на подигање од страна на граѓаните.

Коронавирус