вторник, 21. март 2023. Вести денес: 38
home Вести

Музејот на македонската борба ќе биде затворен во понеделниците

Музејот на македонската борба ќе биде затворен во понеделниците

НУ Музеј на македонската борба соопшти дека почнувајќи од јули секој понеделник ќе му биде неработен.

Досега оваа музејска установа работеше сите седум дена во неделата, а затворен беше само во првиот понеделник во месецот.

Работното време од вторник до недела ќе остане исто – од 10 до 18 часот.

loading...