недела, 9. мај 2021. Вести денес: 114
home Вести

Мукоски го повлече предлогот, Данев нема да сведочи

Мукоски го повлече предлогот, Данев нема да сведочи

Пратеникот Драган Данев нема да сведочи во судот за настаните во Собранието од 27 април.

Бранителот на обвинетиот Крсто Мукоски, Гоце Ристевски на почетокот од денешното рочиште го повлече предлогот Данев да сведочи за настаните од 27 април.

Данев е еден од двајцата сведоци предложени од Мукоски, а предлогот е повлечен бидејќи од здравствени причини тој не можел да дојде да сведочи.

Коронавирус