четврток, 5. август 2021. Вести денес: 0
Вонредна вест

ОГНОТ ЈА ЗЕМА ПРВАТА ЖРТВА – изгоре жена во Старо Нагоричане

home Вести

Муцунски: Се обврзуваме да изградиме силни институции коишто ќе бидат партнер со граѓаните

Муцунски: Се обврзуваме да изградиме силни институции коишто ќе бидат партнер со граѓаните

Важно е сите граѓани да се чувствуваат безбедни и да живеат во мирно секојдневие и покрај сите конвенционални и неконвенционални закани и предизвици на новото време.

Се обврзуваме да изградиме силни институции коишто ќе бидат партнер со граѓаните, способни да работат чесно и да бидат од полза на сите.

#ОдбериОбнова

Коронавирус