понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 80
home Вести

Муцунски: Продолжуваме да ја шириме обновата и да влеваме сигурност дека граѓаните може да ни веруваат

Муцунски: Продолжуваме да ја шириме обновата и да влеваме сигурност дека граѓаните може да ни веруваат

Продолжуваме да ја шириме обновата и да влеваме сигурност дека граѓаните може да ни веруваат кога велиме дека ќе ги реализираме ветените проекти, со кои ќе ја обновиме Македонија.

》Со проектот „Дигитален граѓанин“ секоја услуга на граѓаните ќе им биде полесно достапна онлајн
》Се залагаме за рамномерен развој на секоја општина, еко модерни и дигитални општини
》Формирање на Дигитална агенција која ќе биде носител на проектот за електронски услуги за граѓаните во сите институции
》Формирање на Листа на дефицитарни професии
》Кратење на сите бирократски процедури и нивна рационализација, во полза и олеснување на секојдневното функционирање
》500 е-услуги за граѓаните и бизнисите на националниот портал за е-услуги

#ОдбериОбнова

Коронавирус