среда, 28. јули 2021. Вести денес: 177
home Вести

Муцунски од Лисиче: На младите тука не им недостига љубов кон татковината, обновата започнува од нив

Муцунски од Лисиче: На младите тука не им недостига љубов кон татковината, обновата започнува од нив

На младите луѓе тука во Лисиче не им недостига љубовта кон татковината. Се радувам на овие средби со младите, затоа што се полни со енергија и со патриотски дух, сакаат да создаваат и во нив гледам вистинска сила за позитивни промени, која ни е потребна за да ја исправиме Македонија.

За да има среќни млади кои ќе сакаат да придонесуваат и да творат дома, треба да создадеме можности и услови за нив, без разлика дали се млади спортисти, уметници или млади земјоделци.

Само на тој начин можеме да ја донесеме обновата, која почнува од нив.

#ОдбериОбнова

Коронавирус