среда, 4. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Муцунски на средба со студентите- ги наброја сите проекти од обновата кои ги предвидуваат за нив

Муцунски на средба со студентите- ги наброја сите проекти од обновата кои ги предвидуваат за нив

Кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Тимчо Муцунски денеска оствари средба со студентите.

-Премалку е една средба со студентите, за да можам да ги набројам сите проекти од обновата кои ги предвидуваме за нив ?
》Државни стипендии за најдобрите студенти
》Програма „Академија за природата“, едукативна работа на студентите надвор од училниците
》Бесплатни компјутери за студентите со инвалидност
》Загарантирана работа на 500-те најдобри студенти од државните универзитети
》Реализирање на проектот „Работи додека студираш“
》Целосни стипендии за докторски студии за најдобрите студенти
И многу повеќе за студентите и младите луѓе #ОдбериОбнова ??, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Премалку е една средба со студентите, за да можам да ги набројам сите проекти од обновата кои ги предвидуваме за нив :)…

Posted by Тимчо Муцунски / Timco Mucunski on Wednesday, July 1, 2020

Коронавирус