вторник, 3. август 2021. Вести денес: 174
home Вести

Муцунски: Да ја одбереме обновата, за да ја исправиме Македонија

Муцунски: Да ја одбереме обновата, за да ја исправиме Македонија

Оваа недела се сретнав со многу граѓани коишто се разочарани од различни причини, истакна Тимчо Муцунски, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за пратеник во ИЕ 1.

„Она што ме радува е нивната надеж и очекувања дека визијата и она што го нуди проектот обнова е она што им треба, повеќе работни места, зачувување на националниот идентитет, заштита и развој на Македонија.

Да ја одбереме обновата, за да ја исправиме Македонија“-напиша тој!

Коронавирус