недела, 25. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Муцунски: Безумните се плашат, но оние кои веруваат во создавањето на доброто можат да ги поминат сите премрежија со леснотија

Муцунски: Безумните се плашат, но оние кои веруваат во создавањето на доброто можат да ги поминат сите премрежија со леснотија

Она што со верба може да се направи ќе е цврсто како камен, ќе речат едни од најголемите поборници на христијанството. Тука духот на светите апостоли Петар и Павле, продолжува да живее, жителите на Горно Лисиче секогаш биле бедем за поборништво и храброст, секогаш цврсти во заложбата за зачувување на Македонија и нашите традиции.

Безумните се плашат, но оние кои веруваат во создавањето на доброто можат да ги поминат сите премрежија со леснотија. И благодарам на Горнолисичката парохија и жителите на Горно Лисиче што не придружуваа во утринската молитва и со кои ја делиме визијата за обновата и идејата за вечна Македонија, пишува во својата Фејсбук објава кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Тимчо Муцунски.

Коронавирус