понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 29
home Вести

Можен прекин, без вода утре и задутре дел од општина Карпош

Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради чистење и хлорирање на резервоарот Жданец.
Можен прекин, без вода утре и задутре дел од општина Карпош

Од 9 часот утре и задутре можен е мал прекин на водоснабдувањето во населбите Жданец, Трнодол, Козле (висока зона) и Нерези.

Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради чистење и хлорирање на резервоарот Жданец.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на работите.

Коронавирус