вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 32
home Вести

Може вака Ген.Сек да запише на своја глава и да отфрли одлука на Влада?

Може вака Ген.Сек да запише на своја глава и да отфрли одлука на Влада?

Новинарот Фукан Салиу сподели статус во врска со мега скандалот и местењето на тендер од страна на Драги Рашковски.

#1слика
10.04.2018 – одлука на Влада
#2слика – транскрипт од аудио
1- Имаме одлука од 63 седница на влада, одлука каде што ни укажува за да ретендерираме
Д.Р- Ќе запишеме, ќе кажеме дека тој заклучок престанува да важи и готово 
Help експерти ?
Може вака Ген.Сек да запише на своја глава и да отфрли одлука на Влада?

Коронавирус