понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 0
home Вести

МНР на Димитров предизборно се засилува: Отворен оглас за 14 работни места

МНР на Димитров предизборно се засилува: Отворен оглас за 14 работни места

Вкупно 14 соработници и референти се бараат во деветте огласи за вработување кои денеска ги објави Министерствтото за надворешни работи на Никола Димитров.

Се нуди вработување за работните места: соработник за пошироко соседство, соработник за Централна Европа, соработник за национален визен информациски систем, соработник за акредитации, соработник за Совет на Европа, соработник за НАТО, самостоен референт за административни работи, самостоен референт – архивар, виш референт за дистрибуција, соработник за дипломатски архив, соработник за сметководство…

Огласот видете го на следниот линк.

Коронавирус