понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 167
home Вести

МНОГУ СМЕ ПОТРЕБНИ ТУКА: Да помогнеме бебето Мила да замине на операција

МНОГУ СМЕ ПОТРЕБНИ ТУКА: Да помогнеме бебето Мила да замине на операција

Петнаесетмесечната Мила од Охрид, која боледува од дистрофија на мозокот, има потреба од итна операција во Кина.

Нејзините родители не се во можност да ги покријат трошоците за патувањето и лекувањето на Мила, па затоа секој денар им е добредојден.

Мила моли да бидеме брзи, зашто операцијата е закажана за во мај.

Да донираме за среќно детство!

Сметка за донации:

Охридска Банка – АД Скопје
530500021204351

IBAN CODE: МК075280005506949

SWIFT: OHRIDMK22

Најнови вести

Коронавирус