понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 142
home Вести

Младите од ВМРО-ДПМНЕ со порака: НЕ СИ САМА, СТОП ЗА НАСИЛСТВО ВРЗ ЖЕНИТЕ

Младите од ВМРО-ДПМНЕ со порака: НЕ СИ САМА, СТОП ЗА НАСИЛСТВО ВРЗ ЖЕНИТЕ

Ајде да ги поддржиме сите девојки и жени кои се жртви на секаков вид на насилство, сите ние сме исти, сите сме заедно и сите сме поддршка едни на други!
❌Стоп за трпење на насилство!
❌Стоп за агресивност!
❌Стоп за насилниците!
❌Стоп за злоупотреба!
❌Стоп за сексуално насилство и силување!
❌Стоп за шовинизам!
⁉️Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ јавно бара ОДГОВОРНОСТ за истото од Министерството за внатрешни работи, Вие сте тие што треба веднаш да реагирате, а сторителите да си ја добијат заслужената казна!
НЕ СИ САМА!
#СтопЗаНасилствоВрзЖените

Ајде да ги поддржиме сите девојки и жени кои се жртви на секаков вид на насилство, сите ние сме исти, сите сме заедно и…

Posted by Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ on Thursday, January 28, 2021

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија