среда, 23. септември 2020. Вести денес: 173
home Вести

Младите од ВМРО-ДПМНЕ делеа чај на минувачите, полицијата насилно ги дислоцираше

Младите од ВМРО-ДПМНЕ делеа чај на минувачите, полицијата насилно ги дислоцираше

„Денес, на ден богојавление ние од УМС како секоја година така и денес традиционално делевме чај. За разлика од минатото, оваа година однародениот режим на власт, односно полицијата три пати насилно не дислоцираше бидејќи сме ја загрозувале безбедноста на минувачите!
ЈА ЗАГРОЗУВАМЕ БЕЗБЕДНОСТА СО ДЕЛЕЊЕ НА ЧАЈ!
Ете на ова ниво падна власта, да брка млади кои делат чај!“-објавија од УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус