петок, 30. октомври 2020. Вести денес: 158
home Вести

Младите бегаат од Македонија: „Уште еден спакуван живот во потрага по ред, поредок и систем“

Младите бегаат од Македонија: „Уште еден спакуван живот во потрага по ред, поредок и систем“

Адвокатката Сузана Јошевска Анастасовска објави Фејсбук статус на тема која е еден од најгорчливите проблеми во земјава.

Имено, таа информира дека уште млади ја напуштаат Македонија.

Вели дека нејзини блиски си заминуваат во потрага по ред, поредок и систем.

Коронавирус