петок, 9. јуни 2023. Вести денес: 45
home Вести

„Младинско претприемништвото во време на политички кризи“, трибина во организација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

„Младинско претприемништвото во време на политички кризи“, трибина во организација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Во организација на Републичката комисија за економија и политика на УМС на ВМРО ДПМНЕ денес се организираше трибина на тема “Младинско претприемништвото во време на политички кризи”.

На трибината присутните членови слушнаа за добри практики и принципи на водење на успешни тимови, лидерство, претприемнички вештини, иновација и идеи.

-Градењето на мотивирани и квалитетни млади луѓе кои ќе бидат мотор на нови правци и политики е наша мотивација за организирање на вакви настани, велат од УМС.

Најнови вести