четврток, 13. август 2020. Вести денес: 158
home Вести

Мизрахи: Жената е столбот на татковината

Мизрахи: Жената е столбот на татковината

Силни затоа што се жени, посилни затоа што се жени од Чучер Сандево, а најсилни затоа што се жени кои ја бранат Татковината!

Коронавирус