недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мизрахи со моќна порака до народот

Мизрахи со моќна порака до народот

Семејството нема цена! Семејството не се продава!

И да, навистина тоа не беше само табла…јас само си го бранев семејството!

…Ви се обраќам како ќерка, како внука, како снаа, како мајка, како жена, како горда Еврејка од Македонија….

Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус