петок, 23. јули 2021. Вести денес: 163
home Вести

Мизрахи: Сигурна сум дека кумановчани се подготвени за обнова! Обновата доаѓа!

Мизрахи: Сигурна сум дека кумановчани се подготвени за обнова! Обновата доаѓа!

Се чувствувам дома во Куманово. Го чувствувам срцебиењето на кумановчани. И знам, каде сум и со кого сум. Сигурна сум дека кумановчани се подготвени за обнова! Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус