петок, 30. јули 2021. Вести денес: 121
home Вести

Мизрахи: Подготвени сме да го изодиме патот за обнова на Македонија

Мизрахи: Подготвени сме да го изодиме патот за обнова на Македонија

И во срцето на старо Скопје, Чаир гледам вредни луѓе, домаќини и еснафи, млади полни со позитивна енергија. Сите подготвени да го изодат патот за обнова на Македонија!
Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус