петок, 4. декември 2020. Вести денес: 64
home Вести

Мизрахи: Најважна цел на Центрите за социјална работа е да има задоволни граѓани на кои им треба подадена рака од вработените и државата

Мизрахи: Најважна цел на Центрите за социјална работа е да има задоволни граѓани на кои им треба подадена рака од вработените и државата

Најважна цел на Центрите за социјална работа е да има задоволни граѓани на кои им треба подадена рака од вработените и државата.

Вработените во Центрите во Гостивар и Тетово се соочуваат со многу проблеми и предизвици и затоа мора решавање на истите. Приоритети се и создавањето подобри услови за работа како и креирање нови политики прилагодени на потребите на лицата во социјален ризик, напиша на Фејсбук министерката за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи.

Коронавирус