петок, 30. јули 2021. Вести денес: 153
home Вести

Мизрахи на средба со младите од Чучер Сандево

Мизрахи на средба со младите од Чучер Сандево

Прекрасна средба со младината од Чучер Сандево. На избори со желба и очекувања дека ВМРО-ДПМНЕ ќе им ја врати изгубената доверба во системот Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус